fbpx

Aanmelden Theoriecursus

Hieronder kan je je aanmelden!

Bij ons is het mogelijk om je autotheorie in slechts één dag te halen! ’s Ochtends volg je de cursus bij ons op locatie en ’s middags doe je het CBR autotheorie-examen. Wij bereiden je volledig voor op het examen, zodat je niet vooraf hoeft te leren! Bovendien regelen wij het vervoer van de cursuslocatie naar de CBR-locatie.

Onze cursus en examenlocaties zijn: Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Nieuwegein, Enschede en Maastricht!

We hebben slechts een beperkt aantal beschikbare plekken voor de maand juni, dus aarzel niet en schrijf je snel in!

TopTheorie
4.9
Gebaseerd op 117 beoordelingen
powered by Google
js_loader

€169,00

€99,00

/ cursus

Nu tijdelijk van €169,00 naar €99,00 tot eind juni!

De hierboven genoemde prijs is eenmalig! Je betaalt hiernaast €48 voor de CBR theorie-examen. Het tarief voor het CBR theorie-examen is sinds 2024 verhoogd van €41 naar €48!

Wat krijg je?

Goeie uitleg van een geweldige instructeur, grote complimenten naar zijn uitleg en manier van werken. Zeker een aanrader, ben in 1 keer geslaagd! 💪🏼

Nawal Leerling

Top instructeur! Super duidelijke uitleg! Meteen geslaagd🎉. Super bedankt🎉🎉

Valerie Leerling

Allemaal heel erg duidelijk uitgelegd en herhaald waardoor het gelijk goed te snappen is. Op dezelfde dag nog examen gehad en in 1 keer geslaagd. Zeker een aanrader!

Delano Leerling

zeker een aanrader!! ik heb gister een dag cursus gevolgd en ben gister daarna gelijk in 1x geslaagd voor me theorie examen!!!! helemaal happy!!aanrader dus!!!!!

Funda Leerling

Echt een aanrader! Het heeft mij super goed geholpen! Legt alles heel goed en duidelijk uit! Door top theorie ben ik geslaagd! Super bedankt!

Cynthia Leerling
× Chat met een medewerker