fbpx
Menu Sluiten

Theoriecursus

Heb je weinig tijd om te leren voor je theorie of heb je moeite leren? Bij TopTheorie haal je snel je theorie voor je auto rijbewijs. Wij bereiden je binnen 6 uur tijd voor op het officiële CBR-examen voor maar €99,-. Aansluitend maak je het examen bij het CBR voor €34,50 extra en heb je, je theorie op zak! Zak je? Dan is de tweede cursus voor de helft van de prijs! Wij reserveren dus ook je examen bij het CBR en zorgen ook voor vervoer naar het CBR vanaf de cursuslocatie. Onze cursuslocaties zijn altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zodra je hebt aangemeld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen. Ook geven wij hierbij aan wat de betaalmogelijkheden voor je zijn.

class Theorie Blurr

Waar bestaat een dagje theoriecursus uit?

We starten vroeg in de ochtend met onze cursus. Tijdens de cursus wordt er examen gericht geoefend en bereiden we je optimaal voor op je CBR-examen die je in dezelfde middag gaat afleggen. Er worden zoveel mogelijk examenvragen behandeld, doordat je precies weet hoe examenvragen eruitzien en wat je kunt verwacht. Je wordt volledig voorbereid voor je examen, waardoor je met een zeker gevoel het examen in gaat. Zoals eerder al is aangegeven reserveren wij het examen voor je, dus jij hoeft verder helemaal niks te doen.