fbpx

Theoriecursus

Theorie cursus

Heb je weinig tijd om te leren voor je theorie of heb je moeite leren? Wil geen boek uit je hoofd leren? Dan ben je bij Toptheorie op het juiste adres! Bij Top Theorie haal je snel je theorie-examen voor je auto en of motor rijbewijs. Wij helpen je in 6 uur met je voorbereiding op het officiële CBR-examen. Aansluitend maak je het theorie-examen bij het CBR en heb je je theorie op zak!

Dag van de cursus


We starten vroeg in de ochtend met onze cursus. Tijdens de cursus wordt er examengericht geoefend en bereiden we je optimaal voor op je CBR-examen die je in dezelfde middag gaat afleggen. Er worden zoveel mogelijk examenvragen behandeld, doordat zodat je precies weet hoe examenvragen eruitzien en wat je kunt verwachten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er gevraagd wordt tijdens het examen en weten we dus precies wat we je moeten leren gedurende de theoriecursus. Door de duidelijke uitleg en veel herhaling zorgen wij ervoor dat jij slaagt! Na de cursus ken jij alle handige trucs en ezelbruggetjes waarmee je de examenstof kunt onthouden en het theorie-examen goed kunt maken. Je wordt dus volledig voorbereid voor je examen, waardoor je met een zeker gevoel het examen in gaat. Met onze optimale begeleiding zorgen wij ervoor dat iedereen voor het examen kan slagen. Onze cursus is daarom ook geschikt voor cursisten met faalangst, ADHD en/of dyslexie. Wij reserveren het examen voor je, dus jij hoeft verder helemaal niets te doen. Kies de datum voor je theorie-examen en meld je direct aan!

Wat kost een theoriecursus en examen?

Wij bereiden je binnen 6 uur tijd voor op het officiële CBR-examen voor maar €99,-. Aansluitend maak je het examen bij het CBR voor €41 extra en heb je, je theorie op zak! Zak je? Dan is de tweede cursus voor de helft van de prijs!

Vervoer naar het CBR

Wij reserveren je examen bij het CBR en zorgen ook voor vervoer naar het CBR vanaf de cursuslocatie. Onze cursuslocaties zijn altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Soms gebeurt het dat het theorie-examen vroeger of later op de dag begint, waardoor we ook eerder of later beginnen met de cursus. Na aanmelding zal je van ons nog een bericht ontvangen waarin de exacte tijden staan vermeld!!

Aangemeld wat nu?

Zodra je hebt aangemeld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen. De betaling vindt plaats op de dag van de cursus. Dat kan je pinnen of contant doen.
Denk om je identiteitskaart of paspoort. Zonder een geldig legitimatiebewijs kun je namelijk geen theorie-examen afleggen bij het CBR. Controleer ook altijd de geldigheid van je identiteitsbewijs.
Wist je dat je met 16 jaar al theorie-examen mag doen? Daarom kan je op je 16e ook al een theoriecursus bij ons volgen!

Neem de eerste stap naar jouw rijbewijs!

Meld je nu aan voor je cursus!

Jaar ervaring
0 +
Slagingspercentage
0 %
Geslaagde leerlingen
0 +
Positieve reviews
0 +

Reviews

Wat onze kandidaten te zeggen hebben!

Klik hieronder voor meer reviews en foto’s van onze geslaagde leerlingen!

vandaag cursus + examen gedaan. In 1x geslaagd! Echt een aanrader, vooral als je moeite hebt uit boeken leren. Bij Toptheorie word het er echt goed ingestampt en blijf je goed bij de les door de manier van les geven! 100% aanrader! Bedankt heren voor de goede service

Michelle Leerling

mijn dochter was al 1 keer gezakt voor theorie examen door extreme faalangst, we zijn toen uitgekomen hierbij en na de cursus is ze meteen geslaagd. ze was echt tevreden hierover en zei dat ze heel goed uitlegde en ook heel duidelijk de belangrijke punten vaak herhaalde. ze gaf aan heel rustig het examen in te zijn gegaan wat voor haar zeer uitzonderlijk is.

Rebecca Leerling

In juli mijn theorie gehaald in Maastricht door deze topper! Nogmaals thanks for everything! Ik was heel nerveus maar de voorbereiding is echt oprecht vlekkeloos! Ik stapte met goede moed het examen in met uiteindelijk de melding dat ik geslaagd was

Naomi Leerling

In een woord Super! Onze zoon is geslaagd🎉 Alles wordt goed uitgelegd en herhaald!! Ik zou t iedereen aanbevelen!

Jessica Leerling

duidelijke uitleg... instucteur deed het super goed in deventer... in een keer gehaald... toppertjes!

Selma Leerling

FAQs

Veelgestelde vragen

Hier een aantal veelgestelde vragen vanuit leerlingen! Zie je er een vraag niet tussen staan? Neem gerust contact op! 

De theoriecursus begint om 07:00 en zal rond 13:00 klaar zijn!

De cursus duurt ongeveer 6 uur lang!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

Nee absoluut niet, met onze cursus haal jij je theorie-examen zonder te leren!

Je kan online betalen of bij de locatie met PIN!

Dat doen wij, jij hoeft hier niks voor te doen!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Onze gegevens

Neem gerust contact op

Heb je vragen of wil je je aanmelding via de telefoon doen? Neem contact met ons op!

Adres

Contact

KVK

× Chat met een medewerker