fbpx
Menu Sluiten

Auto Theoriecursus

Heb je weinig tijd om te leren voor je theorie of heb je moeite leren? Wil geen boek uit je hoofd leren? Dan ben je bij Toptheorie op het juiste adres! Bij Top Theorie haal je snel je theorie-examen voor je auto rijbewijs. Wij helpen je in 6 uur met je voorbereiding op het officiële CBR-examen. Aansluitend maak je het theorie-examen bij het CBR en heb je je theorie op zak!

Dag van de cursus

We starten vroeg in de ochtend met onze cursus. Tijdens de cursus wordt er examengericht geoefend en bereiden we je optimaal voor op je CBR-examen die je in dezelfde middag gaat afleggen. Er worden zoveel mogelijk examenvragen behandeld, doordat zodat je precies weet hoe examenvragen eruitzien en wat je kunt verwachten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er gevraagd wordt tijdens het examen en weten we dus precies wat we je moeten leren gedurende de theoriecursus. Door de duidelijke uitleg en veel herhaling zorgen wij ervoor dat jij slaagt! Na de cursus ken jij alle handige trucs en ezelbruggetjes waarmee je de examenstof kunt onthouden en het theorie-examen goed kunt maken. Je wordt dus volledig voorbereid voor je examen, waardoor je met een zeker gevoel het examen in gaat. Met onze optimale begeleiding zorgen wij ervoor dat iedereen voor het examen kan slagen. Onze cursus is daarom ook geschikt voor cursisten met faalangst, ADHD en/of dyslexie. Wij reserveren het examen voor je, dus jij hoeft verder helemaal niets te doen. Kies de datum voor je theorie-examen en meld je direct aan!

Wat kost een auto theoriecursus en examen?

Wij bereiden je binnen 6 uur tijd voor op het officiële CBR-examen voor maar €99,-. Aansluitend maak je het examen bij het CBR voor €41 extra en heb je, je theorie op zak! Zak je? Dan is de tweede cursus voor de helft van de prijs!

Vervoer naar het CBR

Wij reserveren je examen bij het CBR en zorgen ook voor vervoer naar het CBR vanaf de cursuslocatie. Onze cursuslocaties zijn altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Soms gebeurt het dat het theorie-examen vroeger of later op de dag begint, waardoor we ook eerder of later beginnen met de cursus. Na aanmelding zal je van ons nog een bericht ontvangen waarin de exacte tijden staan vermeld!!


Aangemeld wat nu?

Zodra je hebt aangemeld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanmelding te bevestigen. De betaling vindt plaats op de dag van de cursus. Dat kan je pinnen of contant doen.

Denk om je identiteitskaart of paspoort. Zonder een geldig legitimatiebewijs kun je namelijk geen theorie-examen afleggen bij het CBR. Controleer ook altijd de geldigheid van je identiteitsbewijs.

Wist je dat je met 16 jaar al theorie-examen mag doen? Daarom kan je op je 16e ook al een theoriecursus bij ons volgen!


Cursustijden en adresgegevens

De cursustijden verschillen per locatie. Hieronder vind je een overzicht van alle cursuslocaties.

Theoriecursus in Apeldoorn

Meer informatie na het aanmelden

Theoriecursus in Arnhem

Meer informatie na het aanmelden

Theoriecursus in Enschede

Meer informatie na het aanmelden

Theoriecursus in Nieuwegein

Meer informatie na het aanmelden

Theoriecursus in Amersfoort

Meer informatie na het aanmelden

Theoriecursus in Maastricht

Meer informatie na het aanmelden

Theoriecursus in Zwolle

Meer informatie na het aanmelden

Theoriecursus in Deventer

Meer informatie na het aanmelden

× Heb je een vraag?