fbpx

Geslaagden

Reviews

Reviews + Foto's

Goeie uitleg van een geweldige instructeur, grote complimenten naar zijn uitleg en manier van werken. Zeker een aanrader, ben in 1 keer geslaagd! 💪🏼

Nawal Leerling

Top instructeur! Super duidelijke uitleg! Meteen geslaagd🎉. Super bedankt🎉🎉

Valerie Leerling

Allemaal heel erg duidelijk uitgelegd en herhaald waardoor het gelijk goed te snappen is. Op dezelfde dag nog examen gehad en in 1 keer geslaagd. Zeker een aanrader!

Delano Leerling

zeker een aanrader!! ik heb gister een dag cursus gevolgd en ben gister daarna gelijk in 1x geslaagd voor me theorie examen!!!! helemaal happy!!aanrader dus!!!!!

Funda Leerling

Echt een aanrader! Het heeft mij super goed geholpen! Legt alles heel goed en duidelijk uit! Door top theorie ben ik geslaagd! Super bedankt!

Cynthia Leerling
Super theoriecursus, goede duidelijke uitleg over wat je echt moet weten voor het examen! Na 4x zakken nu via TopTheorie in een keer geslaagd met 1 fout! Zeker aan te raden.
Bart
Leerling
Zeer duidelijke uitleg gekregen, goed ingeplande pauzes om even tot "rust" te komen. Fantastische kerel waar je les van krijgt, als je precies doet wat die zegt slaag je geheid! Vandaag mijn examen gehaald met maar 1 fout! Ik raad het iedereen heel erg aan
Luuk
Leerling
Woensdag theorie gedaan en in 1x geslaagd. Echt super aan te raden. En super goeie advies en info krijg je. Ben echt tevreden !
Ramona
Leerling
Na 3 keer gezakt te zijn toch maar naar deze cursus gegaan, achteraf had ik het toch eerder moeten doen! De hele dag wordt er aandacht besteed aan de belangrijkste onderwerpen en direct daarna examen. Ik raad het iedereen aan!
Lisa
Leerling
× Chat met een medewerker